Антицелулитен масаж

Антицелулитният масаж стимулира дълбоките слоеве на кожата и мускулите, насърчавайки притока на кислород към областта, която осигурява хранителните вещества, необходими за подобряване на състоянието на кожата ви.

Целулитът е проблем на 99% от жените, а този вид масаж е начело на най-ефективните и доказани лечения. Антицелулитният масаж отпуска и успокоява кожата, разгражда мазнините, увеличава кръвообращението, позволявайки по-лесно проникване на препарати за отслабване в кожата. Резултатът е забележимо подобрение в качеството на кожата, значително намалено, а в някои случаи елиминирано целулита и намалена обиколка на частите на тялото, които са били подложени на този масаж.

КАК СЕ ПРИЛАГА АНТИЦЕЛУЛИТНИЯ МАСАЖ?

Тъй като целулитът е свързан с подкожната тъкан, най -ефективното решение за увеличаване и ускоряване на лимфообръщението и кръвообращението в тази област е масажът. По този начин може да се предотврати растежа на образувания целулит, както и да се подпомогне процесът на разпадане на целулита. За бързо решение, ускоряване на кръвообращението, увеличен приток на кръв в проблемната зона и твърдите мастни тъкани в тази област трябва да се направят подходящи за разтваряне.

След като проблемните зони са насочени от терапевта, масажът се прилага със специални масла. Тъй като целта на този масаж е целулитната област, а не мускулната, масажните техники се фокусират върху горната тъкан. Циркулацията в затруднените области трябва да се подобри, за да се увеличи контактът им с кислород. Чрез антицелулитен масаж кръвообращението ще се ускори и нивото на кислород, транспортиран до клетките, ще се увеличи. Повишената топлина в горния слой на кожата заедно с масажа ще подпомогне този процес.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОЦЕДУРАТА?

Антицелулитният масаж е много ефекасна терапия в лечебния процес, тъй като намалява проблема с кръвообращението, когато се прилага правилно. Този вид масаж ще помогне да се разрушат лошите слоеве в зоните с целулит и ще бъде ефективно лечение за предотвратяване на рецидив. Целулитът е много често срещан, особено в областта на краката и бедрата. Причината за това е, че кръвообращението е най-бавно в тези части и мастната тъкан е много по-интензивна в този регион. Този масаж има за цел да ускори кръвообращението, особено от краката до гърдите.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

  • Помага за намаляване на проблемите с кръвообращението.
  • Фокусира специално върху целулита.
  • Увеличаване на скоростта на кръвообращение, кожата за да има по-здрав и блестящ вид.
  • Най-ефективното поддържащо лечение на диета и спорт при хора, които се борят с проблема с целулита, и искат да повишават ефективността си с диетата и спорт.
  • Възможно е да се достигне здрава кожна тъкан за по-кратко време, когато се прилага правилно.
  • Това е ефективно лечение за предотвратяване на образуването на целулит, когато се прилага на редовни интервали.
  • Времетраене: 40 минути
  • Цена 100 лв.
  • Пакет от 5 посещения за 280 лв./Промоция
Facebook
WhatsApp
Pinterest
Email

Резервационна форма

Резервация за масаж
Антицелулитен масаж

Условия за предотставяне на услугата: След като попълните резервационна форма, ние ще се свържем с Вас за потвърждение и уточняване на дата и час за терапията. Услугата се заплащата непосредствено преди извършване на терапията на рецепция в Marinela Health Club.
Също може да запазите час и на телефон: +359 88 589 7860

ОЩЕ МАСАЖИ