Дълбокотъканен терапевтичен масаж

Дълбокотъканната масажна терапия се фокусира върху пренареждане на по-дълбоките мускулни слоеве. Движението се извършва по-бавно и натискът е по-дълбок и концентриран върху области на напрежение и болка. Дълбокият масаж на тъканите действа, като разгражда стреса, който може да блокира кръвообращението и да причини болка, възпаление и ограничаване на движението.

Дълбокотъканната масажна терапия работи на по-дълбоко мускулно ниво от шведския масаж. Подходящ е за клиенти, които харесват облекчението, което по-дълбокият натиск може да доведе до области на напрежение в тялото.

Дълбокият масаж на тъканите ще бъде насочен специално към проблемните области на телесен стрес и напрежение. Те могат да възникнат по много причини, като например седене пред компютър, упражнения или носене на малко дете.

По-високото ниво на натиск достига до меките тъкани дълбоко в тялото, които обикновено не се докосват при редовен масаж.

В този вид масаж се използват дълги, плавни удари и включва използването на предмишниците, лактите и юмруците на терапевта, както и дланите и палците, за да се съсредоточи върху определени области на тялото, за да освободи и разхлаби тъканта.

За тези, които никога преди не са опитвали масаж с дълбока тъкан, вероятно си въобразяват, че може да е болезнено, не се страхувайте!

Темпът на този масаж е бавен, натискът се въвежда бавно и дълбоко с грижа и уважение към тялото.

Мускулите се загряват и само областите, които се нуждаят от това, се подлагат на дълбок натиск.

Това е най -бързият начин за справяне с области на мускулно напрежение и облекчението е мигновено.

Тялото, което не е отпуснато, няма да позволи на терапевта да работи дълбоко, така че когато работя, това е моето намерение, пълно отпускане!

Когато тялото е отпуснато, умът ще го последва. Като мултидисциплинарен практикуващ, който работи на цялостно ниво.

КАК ДЕЙСТВА ТАЗИ ТЕРАПИЯ?
Дълбокотъканната масажна терапия подобрява циркулацията, като доставя кислород и други хранителни вещества към тъканите на тялото.
Той също така облекчава мускулното напрежение и болка, увеличава гъвкавостта и подвижността и помага за изчистване на млечната киселина и други токсини, което намалява болката и сковаността в мускулите и ставите.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ
Хората получават масажна терапия за релаксация или за различни здравословни състояния:

 • Болка в гърба
 • Възпалителни състояния като артрит и тендинит
 • Облекчаване на стреса и състояния, свързани със стреса.
 • Главоболие и мигрена
 • Мускулите и свързаните с тях състояния като спазми, натоварвания и навяхвания
 • Повтарящо се увреждане на щама, като синдром на карпалния тунел
 • Проблеми с кръвообращението и дишането
 • Рехабилитация след травма и след операция
 • Освобождават токсините от тялото
 • Дълбокотъканната масажна терапия облекчава стреса. Смята се, че помага на стресовата реакция на организма, като понижава нивата на хормони като кортизол. Изглежда, че масажната терапия подобрява имунната функция

 

КАК ЩЕ СЕ ЧУВСТВАМ СЛЕД МАСАЖА?
Повечето хора се чувстват спокойни и отпуснати след лечение. Понякога хората изпитват лека временна болка за един ден.

 • Дълбокотъканен масаж на половин тяло (гръб)
  80 лв. 35 мин.
 • Дълбокотъканен терапевтичен масаж цяло тяло
  110 лв. 55 мин.
Facebook
WhatsApp
Pinterest
Email

Резервационна форма

Резервация за масаж
Дълбокотъканен терапевтичен масаж

Условия за предотставяне на услугата: След като попълните резервационна форма, ние ще се свържем с Вас за потвърждение и уточняване на дата и час за терапията. Услугата се заплащата непосредствено преди извършване на терапията на рецепция в Marinela Health Club.
Също може да запазите час и на телефон: +359 88 589 7860

ОЩЕ МАСАЖИ