Поддържайте форма през лятото Тренировки в Marinela Health Club

Докато топлата прегръдка на лятото ни привлича навън, това е идеалното време да се впуснем в тренировки, които заздравяват както тялото, така и ума. В Marinela Health Club сме посветени на това да ви помогнем да се възползвате максимално от този сезон, като предлагаме ободряващи тренировки, които ще ви поддържат във форма, докато се наслаждавате на слънчевите дни. Имаме всичко необходимо, за да останете здрави и мотивирани през цялото лято.

 

Отключете потенциала си с групови тренировъчни сесии

Груповите тренировки в Marinela Health Club са предназначени да бъдат нещо повече от тренировки; те са тласък към постигане на лични цели. Независимо дали сте опитен фитнес ентусиаст или тепърва започвате, нашите опции за групово обучение се грижат за разнообразна гама от предпочитания:

  1. Джиу джицу и самбо: За тези, които търсят динамична и предизвикателна активност, нашите тренировки по джиу джицу и самбо са идеални. Те са вдъхновени от бойните изкуства и подобряват физическата ви сила, фокуса, координацията и самодисциплината.

 

  1. Йога: Открийте спокойствието на йога, докато подобрявате своята гъвкавост, баланс и вътрешен мир. Нашите йога сесии са предназначени да ви помогнат да намерите хармония в ума и тялото си, което ги прави идеално допълнение към вашата лятна рутина.

 

  1. Йога с Табата: Търсите комбинация от спокойствие и интензивност? Нашите йога с табата сесии съчетават предимствата на традиционната йога с интервални тренировки с висока интензивност (HIIT), предлагайки един различен подход към тренировките, който предизвиква както вашата издръжливост, така и гъвкавост.

 

  1. Bodyfit за цялостна трансформация на тялото: Ако се стремите към тренировка за цялото тяло, която е насочена към всяка мускулна група, Bodyfit е правилният избор. С фокус върху функционалните движения и силови тренировки, вие ще се насладите на увеличена издръжливост и подобрена обща форма.

 

  1. Айкидо за внимателно движение: Айкидо не е просто бойно изкуство; това е практика, която акцентира върху свързването с енергията на опонента ви. Нашите групови тренировки по айкидо предлагат уникална комбинация от физическа активност и концентрация.

 

Защо да изберете Marinela Health Club?

 

Когато изберете нашия център за вашите летни тренировки, вие приемате набор от предимства, които ни отличават:

 

  1. Експертно ръководство: Нашите опитни треньори внасят богатство от знания и страст към всяка тренировка гарантирайки, че ще получите експертно ръководство и подкрепа.

 

  1. Разнообразие от опции: С широка гама от налични групови тренировъчни сесии имате гъвкавостта да избирате тренировки, които отговарят на вашите цели и предпочитания.

 

  1. Страхотна Атмосфера : Присъединете се към общност от хора, които вървят по сходен път. Нашите групови обучения насърчават приятелството, мотивацията и чувството за принадлежност.

 

  1. Различен подход: Отвъд физическата активност ние даваме приоритет на цялостното ви благосъстояние. Нашите тренировки се фокусират върху подобряване на емоционалния баланс и вътрешната сила.

 

  1. Трайни резултати: Когато се впуснете в тренировките с Marinela Health Club, вие поставяте основата за трайни резултати, които продължават и след летния сезон.

 

Докато слънцето ни се усмихва, няма по-добро време да дадете приоритет на вашата физическа форма. Marinela Health Club ви приветства да се присъедините към нас, където всяка тренировка е възможност да откриете потенциала си, да се сприятелите с нови хора и да имате по-здравословен начин на живот. Подобрете лятното си изживяване с ободряващи тренировки, които не само ви поддържат във форма, но и ви карат да се чувствате енергични, мотивирани и готови да се радвате на прекрасни моменти през летния сезон.

 

 

Facebook
WhatsApp
Pinterest
Email

Резервационна форма

Резервация за масаж
Поддържайте форма през лятото Тренировки в Marinela Health Club

Условия за предотставяне на услугата: След като попълните резервационна форма, ние ще се свържем с Вас за потвърждение и уточняване на дата и час за терапията. Услугата се заплащата непосредствено преди извършване на терапията на рецепция в Marinela Health Club.
Също може да запазите час и на телефон: +359 88 589 7860

ОЩЕ МАСАЖИ