САУНА

Marinela Health Club разполага с нова и модерна класическа сауна. Сауната помага на тялото да се поти и по този начин чрез потта се отделят токсини. Вследствие на което се наблюдава по-добра функция на бъбреците и черния дроб. Отпуска мускулите, като подпомага автономната нервна система, която контролира мускулното разтягане, а също така потенето, кръвното налягане и храносмилането.

Чрез загряването на тялото се подобряват тези функции. В конкретни случаи сауната има сходен ефект с упражненията в залата, но без да се изразходва толкова енергия. По-добра оксидация на тъканите, намалява кръвното налягане, спомага за по-добра еластичност на артериите.

Подходяща е за сърдечно-съдова релаксация. Нагряването на тялото измества кръвта навън към кожата (за да разсее топлината), по този начин се получава своеобразна профилактика на вътрешните органи и се стимулира кръвообращението.

Високата температура помага на тялото да унищожава различните видове бактерии, вируси и паразити. Много хора имат ниска телесна температура и по-този начин не могат ефикасно да се “борят” с различните хронични инфекции. Проблеми могат да възникнат на следните места: синусите, очите, ушите, гърлото и червата

ЦЕНИ
  • Еднократно посещение 15 лв.
  • Месечна карта сауна 50 лв.
  • Месечна карта фитнес + сауна 120 лв.
  • Месечна карта фитнес, басейн и сауна 160 лв.

Условия за предотставяне на услугата: След като попълните резервационната форма, ние ще се свържем с Вас за потвърждение и уточняване на дата и час за посещение на сауната. Услугата се заплащата непосредствено преди извършване на терапията на рецепция в Marinela Health Club.

Резервационна форма