ТРЕНИРОВКИ ПО ПЛУВАНЕ ЗА ДЕЦА

Важна информация!!!

От 7 септември (вторник) във връзка с въвеждането на новите противоепидемични мерки издадени със заповед на министъра на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров тренировките по плуване за деца ще се извършват само индивидуално. За целта ще бъде необходима предварителна резервация за ден и час на тел. +359 88 589 7860.

*За свободно плуване не е необходима резервация.

 
 

Marinela Health Club предлага тренировки по плуване за деца и специални карти фитнес за родителите им. Клубът разполага с 20 метров закрит басейн с температура на водата 29 градуса, който е подходящ както за сериозни спортни занимания, така и за плуване за удоволствие и релакс. 

Освен с мъжка и дамска съблекалня Marinela Health Club разполага и с дъплнителна такава и за деца.

От басейна може да се види невероятна гледка през 6 метрови прозорци към уникалната Японска градина на Hotel Marinela, естествената дневна светлина озарява басейна през целия ден.
 
Важно: Тренировките по плуване се провеждат на всеки кръгъл час, делнични дни от 7:00 до 22:00. Събота и неделя от 8:00 до 21:00. Приемат се деца над 3 годишна възраст.

*Всеки родител на дете, което използва услугите на басейна на Marinela Health Club може да закупи месечна фитнес карта на промоционална цена от 80 лв.

MHC-Swimming-1

Треньор по плуване

Иван Мечкаров – Възпитаник на Национална Спортна Академия. 
10-годишен опит като спасител и инструктор по плуване. 
Владее английски език.
MHC-Swimming

Треньор по плуване

Катрин Занева – Завършено висше образование към НСА 1993г. с 2 специалности – треньор  и учител.  Стаж над 20 години като треньор по плуване, инструктор по програми от ЕС и учител в Гърция и България .
Atanas krustev-Swimming

Треньор по плуване

Атанас Кръстев – Треньор и инструктор по плуване. Дългогодишен състезател по плуване и лека атлетика. Завършил спортно училище и катедра плуване към НСА.
“От дълги години моето хоби, което по-късно се превърна в професия, е да предамавам моите знания и опит в плуването.
За мен е важно всеки присъствал на урока, да си тръгне с нови умения и затвърдил старите.”

Контактна форма

Contact form