ТРЕНИРОВКИ ПО ПЛУВАНЕ ЗА ДЕЦА

Важна информация!!!

От 7 септември (вторник) във връзка с въвеждането на новите противоепидемични мерки издадени със заповед на министъра на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров тренировките по плуване за деца ще се извършват само индивидуално. За целта ще бъде необходима предварителна резервация за ден и час на тел. +359 88 589 7860.

*За свободно плуване не е необходима резервация.

 
 

Marinela Health Club предлага тренировки по плуване за деца и специални карти фитнес за родителите им. Клубът разполага с 20 метров закрит басейн с температура на водата 29 градуса, който е подходящ както за сериозни спортни занимания, така и за плуване за удоволствие и релакс. 

Освен с мъжка и дамска съблекалня Marinela Health Club разполага и с дъплнителна такава и за деца.

От басейна може да се види невероятна гледка през 6 метрови прозорци към уникалната Японска градина на Hotel Marinela, естествената дневна светлина озарява басейна през целия ден.
 
Важно: Тренировките по плуване се провеждат на всеки кръгъл час, делнични дни от 7:00 до 22:00. Събота и неделя от 8:00 до 21:00. Приемат се деца над 3 годишна възраст.

*Всеки родител на дете, което използва услугите на басейна на Marinela Health Club може да закупи месечна фитнес карта на промоционална цена от 50 лв.

MHC-Swimming-1

Треньор по плуване

Иван Мечкаров – Възпитаник на Национална Спортна Академия. 
10-годишен опит като спасител и инструктор по плуване. 
Владее английски език.
MHC-Swimming

Треньор по плуване

Катрин Занева – Завършено висше образование към НСА 1993г. с 2 специалности – треньор  и учител.  Стаж над 20 години като треньор по плуване, инструктор по програми от ЕС и учител в Гърция и България .
Atanas krustev-Swimming

Треньор по плуване

Атанас Кръстев – Треньор и инструктор по плуване. Дългогодишен състезател по плуване и лека атлетика. Завършил спортно училище и катедра плуване към НСА.
“От дълги години моето хоби, което по-късно се превърна в професия, е да предамавам моите знания и опит в плуването.
За мен е важно всеки присъствал на урока, да си тръгне с нови умения и затвърдил старите.”

ЦЕНИ

 • 1 посещение 12 лв.
 • 10 посещения 100 лв.

  (в рамките на 1 месец)

 • 1 персонална тренировка 22 лв.

  (в група до 5 човека)

 • 5 посещения басейн + треньор 90 лв.

  (в рамките на 1 месец)

 • 8 посещения басейн + треньор 140 лв.

  (в рамките на 1 месец)

 • 10 посещение басейн + треньор 160 лв.

  (в рамките на 1 месец)

 • Индивидуална тренировка 22 лв.
 • Годишна карта 990 лв.

  Неограничено ползване на басейн. Не включва треньор.

*Всеки родител на дете, което използва услугите на басейна на Marinela Health Club може да закупи месечна фитнес карта на промоционална цена от 50 лв.

Регистрационна форма

Условия за предотставяне на услугите: След като използвате регистрационната форма, Вашата карта/и ще бъде/бъдат активирана/и при първо посещение в клуба и след заплащане на рецепция към Marinela Health Club.